August Menukort
Forretter/Starter
Gaspazio - Skov æg fra Gurre - Jomfruhummer
Gaspazio - Forest egg from Gurre - Langoustine
139,-
Dagens Forret
Today's Starter
Dags Pris
Hovedretter/Main Course
Perlehøne - Grillet løg - Majs - Kantareller - Sauce diable
Guinea fowl - Grilled onion - Corn - Chanterelles - Sauce diable
265,-
Dagens Fisk
Today's Fish
Dags Pris
Dessert/Dessert
Nougat fragilite - Bær sorbet
Nougat fragilite - Berry sorbet
109,-
18 Måneder Comté
18 Months Comté
109,-
Petit Four
69,-
3 Retters Menu / 3 Course Menu
450,-
I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.
I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.
Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.
Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.
Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.
Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.
Klik her at se Vinkort
Johs. Ewaldsvej 5
3100 Hornbæk Denmark