spisehuset

spisehuset

I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.


Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.


Ved selskaber over 8 personer, skal der bestilles mad inden ankomst.


Marts (uge 10 - 13) Menukort

Onsdag-Lørdag fra kl 18-2230 / Wednesday-Saturday from 6pm-1030


Forretter/Starter

Torsk - Rogn - Brøndkarse

Cod - Roe - Watercress

139,-


Dagens Forret

Today's Starter

Dags Pris



Hovedretter/Main Course

Sashi ribeye - Syltede rødløg - Østershatte - Sauce choron - Fritter

Sashi ribeye - Pickled red onions - Oyster mushroom - Sauce choron - Fries

305,-


Dagens Fisk

Today's Fish

Dags Pris



Dessert/Dessert

Nøddetærte - Vaniljeis

Nut tart - Vanilla ice cream

109,-


18 Måneder Comté

18 Months Comté Cheese

109,-


Petit Four

69,-


3 Retters Menu/3 Course Menu

465,-/485,-(med hovedret-Ribeye)


Klik her at se Vinkort