spisehuset

spisehuset

I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.


Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.


Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.

og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.

Juni (uge 24-26) Menukort

Uge 24 Onsdag-Lørdag fra kl 18-2230 /Wednesday-Saturday from 6pm-1030pm

Uge 25&26 Onsdag-Søndag fra kl 18-2230/Wednesday-Sunday from 6pm-1030pm


Forretter/Starter

Makrel - Tomat - Parmesan sauce

Mackerel - Tomato - Parmesan sauce

139,-

Hvide asparges - Sortfods skinke - Trøffel

White asparagus - Blackfoot ham - Truffle

139,-


Hovedretter/Main Course

Perlehønebryst - Grønne asparges - Sauce diable

Guinea fowl breast - Green asparagus - Sauce diable

285,-

Stegt kulmule - Risotto - Hummersauce

Fried hake - Risotto - Lobster sauce

285,-

Ribeye - Grillede nye løg - Svampe creme

Ribeye - Grilled new onions - Mushroom cream

305,-


Dessert/Dessert

Rødgrød på rabarber og jordbær - Vaniljeis eller fløde

Red porridge on rhubarb and strawberries - Vanilla ice cream or cream

109,-

18 Måneder Comté

18 Months Comté Cheese

109,-


3 Retters Menu/3 Course Menu

465,-/485,-(med ribeye)

Klik her at se Vinkort