I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.
I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.
Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.
Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.
Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.
Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.
Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.
og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.
Uge 30 Havnefest Menukort
Onsdag-Søndag fra kl 18 /Wednesday-Sunday from 6pm
Forretter/Starter
Svampe toast - Portvin sauce
Mushroom toast - Port wine sauce
139,-
Kammuslinger - Æbler - Radiser - Agurk ørredrogn - Skilt kærnemælkssauce
Scallops - Apples - Radishes - Cucumber trout roe - Separate buttermilk sauce
139,-
Carpaccio - Parmesan - Trøffel crem - Urter
Carpaccio - Parmesan - Truffle cream - Herbs
Hovedretter/Main Course
Bagt kulmule - Ærter - Nye løg - Ærte puré - Muslingesauce
Baked hake - Peas - New onions - Pea puree - Mussels sauce
295,-
Vagtel - majs - Kantareller - Majs puré - Kantareller sauce
Quail - Corn - Chanterelles - Corn puree - Chanterelle sauce
295,-
Ribeye - Bearnaise - Fritter - Salat
Ribeye - Bearnaise - Fritters - Salad
315,-
Dessert/Dessert
Jordbær - Vaniljecreme - Pistachio - Knus et kys - Is
Strawberries - Vanilla cream - Pistachio - Meringue - Ice cream
109,-
18 Måneder Comté
18 Months Comté Cheese
109,-
Petit Four
Petit Four
75,-
3 Retters Menu/3 Course Menu
475,-/495,-(med ribeye)
Klik her at se Vinkort