I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.
I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.
Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.
Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.
Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.
Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.
Ved a la carte bordbestillinger på 10 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.
og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.
September (uge 36 - 39) Menukort
Onsdag-lørdag fra kl 18-2230/Wednesday-Saturday from 6pm-1030pm
Forretter/Starter
Bagt torsk - Løg - Kål - Æble - Hummersauce
Baked cod - Onion - Cabbage - Apple - Lobster sauce
139,-
Dagens Forret
Today's Starter
Dags Pris
Hovedretter/Main Course
Tournedos af kalv - Salat - Fritter - Bearnaisesauce
Veal tournedos - Salad - Pommes frites - Bearnaise sauce
310,-
Kalvemørbrad - Persillerod - Kantareller - Majs - Sauce af skank
Veal tenderloin - Parsley root - Chanterelles - Corn - Sauce with skank
285,-
Dagens Fisk
Today's fish
Dags Pris
Dessert/Dessert
Clafoutis - Brombær - The is
Clafoutis - Blackberry - Tea ice cream
109,-
18 Måneder Comté
18 Months Comté Cheese
109,-
Petit Four
69,-
3 Retters Menu/3 Course Menu
465,-/485,-(med Tournedos af kalv)
Klik her at se Vinkort
Johs. Ewaldsvej 5
3100 Hornbæk Denmark