spisehuset

spisehuset

I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.


Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.


Ved a la carte bordbestillinger på 10 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.

og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.

September (uge 36 - 39) Menukort

Onsdag-lørdag fra kl 18-2230/Wednesday-Saturday from 6pm-1030pm


Forretter/Starter

Bagt torsk - Løg - Kål - Æble - Hummersauce

Baked cod - Onion - Cabbage - Apple - Lobster sauce

139,-


Dagens Forret

Today's Starter

Dags Pris



Hovedretter/Main Course

Tournedos af kalv - Salat - Fritter - Bearnaisesauce

Veal tournedos - Salad - Pommes frites - Bearnaise sauce

310,-


Kalvemørbrad - Persillerod - Kantareller - Majs - Sauce af skank

Veal tenderloin - Parsley root - Chanterelles - Corn - Sauce with skank

285,-


Dagens Fisk

Today's fish

Dags Pris



Dessert/Dessert

Clafoutis - Brombær - The is

Clafoutis - Blackberry - Tea ice cream

109,-


18 Måneder Comté

18 Months Comté Cheese

109,-


Petit Four

69,-


3 Retters Menu/3 Course Menu

465,-/485,-(med Tournedos af kalv)


Klik her at se Vinkort