spisehuset

spisehuset

I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter. Følg med på vores facebookside, hvor menuen opdateres.

https://www.facebook.com/Ewaldsgaarden/menu/


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


- I vintersæsonen (Den 1. september – Den 22. juni) har vores køkken åbent fra torsdag-lørdag

kl.18-23. Køkken lukket kl. 21. Søndags Smørrebrød fra kl.12-15.30 og Søndags 'Just a burger' take away fra kl.17-19


- I sommersæsonen (Den 23 juni – Den 31. august) har køkkenet åbent torsdag-søndag fra kl. 18-23 til middag, og køkken lukket kl. 2130.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.

Januar Menukort

Den 6.-8. & 13.-15. & 20.-22 & 27.-29. januar 2022



Forretter/Starter

Røget ribs af sortfodsgris - Frisee salat - Æble

Smoked IBERICO ribs - Frisee salad - Apple

135,-


Dagens Forret

Today's starter

Dags pris



Hovedretter/Main course

Farseret vagtel - Rosenkål, mandler og saltet citronskal - Madeira sauce

Stuffed quail - Brussels sprouts, almonds and salted lemon - Madeira sauce

245,-


Dagens Fisk

Today's fish

Dags pris



Dessert/Dessert

Ananas braiseret i vanilje og brun rum - Vaniljeis

Sautéed Pineapple with vanilla and brown rum - Vanilla ice cream

95,-


18 måneder comté

18 months comté 

95,-


Petit Four

65,-



3 Retters menu / 3 Course menu

425,-


SØNDAGS SMØRREBRØD

Fra kl 12 – kl 1530



HJEMMELAVET KARRYSILD MED ØKO SKOV ÆG FRA GURRE 95,-

med kapers, rødløg & purløg


SMØRSTEGT FISKEFILET 135,-

med remoulade, dild & citron

+håndpillede rejer & mayonnaise+20,-


ØKO SKOV ÆG OG REJER 125,-

håndpillede rejer med øko skov æg fra gurre skovhave,

estragon mayonnaise & karse


FRIKADELLER 125,-

med rødkål og surt


SASHI ROASTBEEF 135,-

med pickles, agurkesalat, peberrod & ristede løg


HØNSESALAT 125,-

med asparges, bacon, æble & seller


LANGTIDSSTEGT RIBBENSTEG 145,-

med agurkesalat, rødkål & svesker


OSTE & DESSERT


18 MÅNEDER COMTÉ 95,-

med figner & knækbrød


PETIT FOUR 65,-


DAGENS DESSERT dags pris


Klik her at se Vinkort