spisehuset

spisehuset

Maj Menukort


Forretter/Starter

Hornfisk - Løvstikke - Citron - Nye kartofler

Garfish - Lovage - Lemon - New potato

139,-


Dagens Forret

Today's Starter

Dags Pris


Hovedretter/Main Course

Stegt pighvar - Grønne asparges - Svampe risotto - Beurre blanc sauce

Fried turbot - Green asparagus - Mushrooms risotto - Beurre blanc sauce

259,-


Dagens Kød

Today's Meat

Dags Pris


Dessert/Dessert

Rabarbertærte - Vaniljeis

Rhubarb pie - Vanilla ice cream

99,-


18 Måneder Comté

18 Months Comté 

99,-


Petit Four

69,-


3 Retters Menu / 3 Course Menu

435,-

I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


- I vintersæsonen (Den 1. september – Den 22. juni) har vores køkken åbent fra torsdag-lørdag

kl.18-23. Køkken lukket kl. 21. Lørdag og Søndag Smørrebrød fra kl.12-16.


- I sommersæsonen (Den 23 juni – Den 14. august) har køkkenet åbent torsdag-søndag fra kl. 12-16 til frokost, og fra kl. 18-23 til middag.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.


Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.

WEEKEND SMØRREBRØD

lørdag & søndag fra kl 12 – kl 16


HJEMMELAVET KARRYSILD MED ØKO SKOV ÆG FRA GURRE 95,-

med kapers, rødløg & purløg


SMØRSTEGT FISKEFILET 135,-

med remoulade, dild & citron

+håndpillede rejer & mayonnaise+20,-


ØKO SKOV ÆG OG REJER 125,-

håndpillede rejer med øko skov æg fra gurre skovhave, estragon mayonnaise & karse


FRIKADELLER 125,-

med rødkål og surt


SASHI ROASTBEEF 135,-

med pickles, agurkesalat, peberrod & ristede løg


HØNSESALAT 125,-

fransks rouge kyllinge lår med asparges, bacon, æble & seller


LANGTIDSSTEGT RIBBENSTEG 145,-

med agurkesalat, rødkål & svesker


OSTE & DESSERT


FRITERET CAMEMBERT 99,-

med solbærsyltetøj


18 MÅNEDER COMTÉ 99,-

med figner & knækbrød


PETIT FOUR 69,-


DAGENS DESSERT dags pris


Klik her at se Vinkort