I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.
I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.
Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.
Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.
Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.
Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.
Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.
og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.
Menukort (2. oktober - 2. november)
Onsdag-lørdag fra kl 18-2230 /Wednesday-Saturday from 6pm-1030pm
Forretter/Starter
Svampebouillon - Svampe ravioli
Mushroom broth - Mushroom ravioli
139,-
Vol-au-vent - Kammusling - Rodfrugter
Vol-au-vent - Scallop - Root vegetables
139,-
Hovedretter/Main Course
Bagt fisk - Grønkål, æble, løg og bacon - Hummersauce
Baked fish - Kale, apple, onion and bacon - Lobster sauce
295,-
Vildt dyreryg - Græskarpure - Karl Johan svampe - Brombær sauce
Wild venison - Pumpkin puree - Karl Johan mushrooms - Blackberry sauce
315,-
Ribeye - Dagens garniture - Karl johan glace
Ribeye - Garnish of the day - Karl johan glace
315,-
Dessert/Dessert
Æble tarte tatin - Vaniljeis
Apple tarte tatin - Vanilla ice cream109,-
18 Måneder Comté
18 Months Comté Cheese109,-
3 Retters Menu/3 Course Menu
475,-
495,-(med dyreryg og ribeye)