I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.
I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.
Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.
Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.
Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.
Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.
Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.
og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.
Januar Hot Pot Menu(8. januar – 1. febuar)
Onsdag-lørdag fra kl 18-2230
Hot Pot
2 slags suppe (stærk/mild)
Div dipping saucer
Tynde skiver Duroc gris nakke
Tynde skiver Ribeye
Hjemmelavet dumplings(gris, ingefær & grøntsager)
Hjemmelavet wonton (gris&rejer)
Hjemmelavet Kinesisks frikadeller
Tynde skiver hvid fisk
Rejer
Lotus rod
Svampe
Kinakål
Bok choy
Kinaradise
Sød kartoffel
Sojabønne rulle
Tofu
Nudler
Dessert
Tea-ramisu
450,-