spisehuset

spisehuset

Maj (uge 19 - 22) Menukort

Onsdag-Lørdag fra kl 18-2230 / Wednesday-Saturday from 6pm-1030


Forretter/Starter

Kammusling - Butterdej - Hvide asparges

Scallop - Puff pastry - White asparagus

139,-


Dagens Forret

Today's Starter

Dags Pris



Hovedretter/Main Course

Perlehøne - Løgpure - Grønne asparges - Sauce diable

Guinea fowl - Onion puree - Green asparagus - Diable sauce

285,-


Dagens Fisk

Today's Fish

Dags Pris


Sashi ribeye - Dagens garniture - Rødvinssauce

Sashi ribeye - Garnish of the day - Red wine sauce

305,-



Dessert/Dessert

Rabarbersuppe - Skovmærke - Skys - Vaniljeis

Rhubarb soup - Woodruff - Macarons - Vanilla ice cream

109,-


18 Måneder Comté

18 Months Comté Cheese

109,-


Petit Four

69,-


3 Retters Menu/3 Course Menu

465,-/485,-(med hovedret-Ribeye)


I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.


Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.


Ved 8 personer eller derover, skal der bestilles mad inden ankomst.


Klik her at se Vinkort