I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.
I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.
Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.
Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.
Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.
Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.
Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.
og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.
Februar (Uge 6-9)Menukort
Onsdag-lørdag fra kl 18-2230
Forretter/ Starter
Stegt torskerogn - Syltede ramslegskapers - Vild peberrod - Dild - Citron
Fried cod roe - Pickled ramson capers - Wild horseradish - Dill - Lemon
139,-
Salat med confiteret and - Spidskál - Valnedder - Blodappelsin
Salad with duck confit - Pointed cabbage - Walnuts - Blood orange
139,-
Hovedretter/Main Course
Farseret vagtel - Logkompot - Savoykäl - Polenta - Karl Johan sauce
Stuffed quail - Onion compote - Savoy cabbage - Polenta - Karl Johan sauce
295,-
Bagt fisk - Spinat - Jordskokker - Butterdej - Fiske creme Baked fish - Spinach - Jerusalem artichokes - Puff pastry - Fish cream
295,-
Degens Hovedret
Today's main course
Dags Pris
Dessert/ Dessert
Rom braiseret ananas - Vaniljeis
Rum braised pineapple - Vanilla ice cream
109,-
18 Máneder Comté
18 Months Comté Cheese
109,-
3 Retters Menu/3 Course Menu
485,-