spisehuset

spisehuset

Oktober Menukort

Onsdag-Lørdag fra kl 18-2230 / Wednesday-Saturday from 6pm-1030

Forretter/Starter

Stegt kammusling - Braiseret julesalat - Æble

Fried scallop - Braised christmas salad - Apple

139,-


Dagens Forret

Today's Starter

Dags Pris


Hovedretter/Main Course

Dansk duroc gris - Selleripure - Tørret tomat - Glaseret gulerod - Karl Johan glace

Danish duroc pork - Celery puree - Dried tomato - Glazed carrot - Carl Johan glace

275,-


Sashi ribeye - Rødvinssauce - Dagens garniture

Sashi ribeye - Red wine sauce - Garnish of the day

295,-


Dagens Fisk

Today's Fish

Dags Pris


Dessert/Dessert

Æble Tarte tatin - Rosmarin iscreme

Apple tarte tatin - Rosemary ice cream

109,-


18 Måneder Comté

18 Months Comté 

109,-


Petit Four

69,-


3 Retters Menu / 3 Course Menu

450,-/470,-(hovedret-ribeye)

I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.


Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.

Klik her at se Vinkort