spisehuset

spisehuset

I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.


Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.


Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.

og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.

Februar (Uge 6-9)Menukort

Onsdag-lørdag fra kl 18-2230 


Forretter/ Starter

Stegt torskerogn - Syltede ramslegskapers - Vild peberrod - Dild - Citron

Fried cod roe - Pickled ramson capers - Wild horseradish - Dill - Lemon

139,-

Salat med confiteret and - Spidskál - Valnedder - Blodappelsin

Salad with duck confit - Pointed cabbage - Walnuts - Blood orange

139,-


Hovedretter/Main Course

Farseret vagtel - Logkompot - Savoykäl - Polenta - Karl Johan sauce

Stuffed quail - Onion compote - Savoy cabbage - Polenta - Karl Johan sauce

295,-

Bagt fisk - Spinat - Jordskokker - Butterdej - Fiske creme Baked fish - Spinach - Jerusalem artichokes - Puff pastry - Fish cream

295,-

Degens Hovedret

Today's main course

Dags Pris


Dessert/ Dessert

Rom braiseret ananas - Vaniljeis

Rum braised pineapple - Vanilla ice cream

109,-

18 Máneder Comté

18 Months Comté Cheese

109,-


3 Retters Menu/3 Course Menu

485,-