spisehuset

spisehuset

December (uge 48-52) Menukort

Onsdag-Lørdag fra kl 18-2230 / Wednesday-Saturday from 6pm-1030


Forretter/Starter

Røget andebryst - Grønkål - Fløde - Granatæble

Smoked duck breast - Kale - Cream - Pomegranate

139,-


Dagens Forret

Today's Starter

Dags Pris


Hovedretter/Main Course

Kronvildt filet - Græskar - Løg - Pommes anna - Sauce med skank

Wild venison's fillet - Pumpkin - Onions - Pommes anna - Sauce with shank

275,-


Sashi ribeye - Rødvinssauce - Dagens garniture

Sashi ribeye - Red wine sauce - Garnish of the day

305,-


Dagens Fisk

Today's Fish

Dags Pris


Dessert/Dessert

Arme riddere - Æble - Karamel - Kanelis

French toast - Apple - Caramel - Cinnamon ice cream

109,-


18 Måneder Comté

18 Months Comté 

109,-


Petit Four

69,-


3 Retters Menu / 3 Course Menu

465,-/485,-(med hovedret-ribeye)

I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.


Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.


Ved selskaber over 8 personer, skal der bestilles mad inden ankomst.


Klik her at se Vinkort