spisehuset

spisehuset

August Menukort


Forretter/Starter

Gaspazio - Skov æg fra Gurre - Jomfruhummer

Gaspazio - Forest egg from Gurre - Langoustine

139,-


Dagens Forret

Today's Starter

Dags Pris


Hovedretter/Main Course

Perlehøne - Grillet løg - Majs - Kantareller - Sauce diable

Guinea fowl - Grilled onion - Corn - Chanterelles - Sauce diable

265,-


Dagens Fisk

Today's Fish

Dags Pris


Dessert/Dessert

Nougat fragilite - Bær sorbet

Nougat fragilite - Berry sorbet

109,-


18 Måneder Comté

18 Months Comté 

109,-


Petit Four

69,-


3 Retters Menu / 3 Course Menu

450,-

I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.


Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.

Klik her at se Vinkort