I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.
I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.
Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.
Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.
Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.
Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.
Ved selskaber over 8 personer, skal der bestilles mad inden ankomst.
Marts (uge 10 - 13) Menukort
Onsdag-Lørdag fra kl 18-2230 / Wednesday-Saturday from 6pm-1030
Forretter/Starter
Torsk - Rogn - Brøndkarse
Cod - Roe - Watercress
139,-
Dagens Forret
Today's Starter
Dags Pris
Hovedretter/Main Course
Sashi ribeye - Syltede rødløg - Østershatte - Sauce choron - Fritter
Sashi ribeye - Pickled red onions - Oyster mushroom - Sauce choron - Fries
305,-
Dagens Fisk
Today's Fish
Dags Pris
Dessert/Dessert
Nøddetærte - Vaniljeis
Nut tart - Vanilla ice cream
109,-
18 Måneder Comté
18 Months Comté Cheese
109,-
Petit Four
69,-
3 Retters Menu/3 Course Menu
465,-/485,-(med hovedret-Ribeye)
Klik her at se Vinkort
Johs. Ewaldsvej 5
3100 Hornbæk Denmark