fester og arrangementer

fester og arrangementer

En fest på Ewaldsgaarden er en god fest. Den venlige atmosfære, den gode mad og de charmerende omgivelser sikrer en mindeværdig oplevelse. Vi hjælper med at få det hele planlagt, når noget skal fejres, det være sig bryllup, barnedåb, fødselsdag eller måske en reception. Alt er muligt, og vi glæder os til at se jer.


Vi står til rådighed, og gennemfører gerne en individuel event for dig og dine gæster.


Vi har plads til 40 siddende personer til spisning, og plads op til 26 personer til overnatning i vores hyggelige værelser.


Bliver I flere, er der mulighed for stående buffet.

Ring på tlf. 49 70 00 82 eller skriv til os på mail@ewaldsgaarden.dk med dine ønsker.

Klik her at se priser

Selskabsarrangement afbestilling i tide
Afbestilling af et selskabsarrangement på;


• 12 personer og derover, skal rettidigt ske skriftligt senest to uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.


• under 12 personer skal rettidigt ske skriftligt senest en uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.

Selskabsarrangement - krav på godtgørelse
Ved afbestilling af hele selskabsarrangementet eller reduktion på mere end 10 pct.


• til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement kan hotellet eller restauranten m.v. kræve en godtgørelse, der svarer til 50 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.


• senere end 6 døgn før afviklingen af det bestilte arrangementet kan hotellet eller restauranten m.v. kræve en godtgørelse, der svarer til 75 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.


• Hotellet eller restauranten m.v. kan ved forevisning af regning kræve, at gæsten ved rettidig afbestilling betaler for ydelser, der ikke kan afbestilles, f.eks. musik, kontorartikler, apparatur og lignende.


• Ved manglende fremmøde (no show) har hotellet eller restauranten m.v. krav på fuld pris for hele arrangementet.