I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.
I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.
Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.
Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.
Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.
Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.
Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.
og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.
Restaurant åbningstider
Uge 1 - Uge 13
Tørsdag-Lørdag
Aften Kl. 18 - Kl. 2230
Køkken lukket Kl. 2100
Uge 14 - 25 & 34 - 52
Onsdag-Lørdag
Aften Kl. 18 - Kl. 2230
Køkken lukket Kl. 2100
Uge 26 - 33
Onsdag - Søndag
Aften Kl. 18 - Kl. 2230
Køkken lukket Kl. 2100
Juli ( Uge 27-31) Menukort
Onsdag-Søndag fra kl 18-2230
Forretter/ Starter
Ewaldsgaardens svampe toast
Ewaldsgaarden's mushroom toast
139,-
Kammuslinger - Ebler - Radiser - Agurk erredrogn - Skilt karnemalkssauce
Scallops - Apples - Radishes - Cucumber trout roe - Separate buttermilk sauce
139,-
Hovedretter/Main Course
Torsk bagt med urtepanade - Spinat - Muslingesauce med safran
Cod baked with herb breading - Spinach - Mussel sauce with saffron
295,-
Kalvekotelet - rter - Nye log - Redvinssauce
Veal chop - Peas - Spring onions - Red wine sauce
315,-
Dessert/ Dessert
Jordbar - Vaniljecreme - Pistachio - Knus et kys - Is
Strawberries - Vanilla cream - Pistachio - Meringue - Ice cream
109,-
18 Maneder Comté
18 Months Comté Cheese
109,-
3 Retters Menu/3 Course Menu
485,-/505,-(med kalvekotelet)