spisehuset

spisehuset

I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.


Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.


Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.

og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.


Restaurant åbningstider


Uge 1 - Uge 13

Tørsdag-Lørdag

Aften Kl. 18 - Kl. 2230

Køkken lukket Kl. 2100


Uge 14 - 25 & 34 - 52

Onsdag-Lørdag

Aften Kl. 18 - Kl. 2230

Køkken lukket Kl. 2100


Uge 26 - 33

Onsdag - Søndag

Aften Kl. 18 - Kl. 2230

Køkken lukket Kl. 2100

April (uge 14-17) Menukort

Onsdag-lørdag fra kl 18-2230 


Forretter/ Starter

Stegt skærising - Rødbede - Blanc sauce

Fried flat fish - Beetroot - Blanc sauce

139,-

3 små grise V.5.0

3 little pigs V.5.0

139,-


Hovedretter/Main Course

Kalvekotelet - Sprøde jordskokker - Spinat - Portvinssauce

Veal cutlet - Crispy Jerusalem artichokes - Spinach - Port wine sauce

315,-

Bagt fisk - Grillet porre - Østershatte - Morkelsauce

Baked fish - Grilled leek - Oyster mushrooms - Morel sauce

295,-

Dagens Hovedret

Today's main course

Dags Pris


Dessert/ Dessert

Citronmåne - Earl grey is

Lemon moon - Earl grey ice cream

109,-

18 Máneder Comté

18 Months Comté Cheese

109,-


3 Retters Menu/3 Course Menu

485.-/505,-(med kalvekotelet)