spisehuset

spisehuset

I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.


Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.


Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.

og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.

Marts (Uge 10-13)Menukort

Onsdag-lørdag fra kl 18-2230 


Forretter/ Starter

Indbagt hummersuppe

Lobster Bisque Puff Pastry

139,-

Ewaldsgaarden carpaccio - Urter - Parmesan

Ewaldsgaarden carpaccio - Herbs - Parmesan

139,-


Hovedretter/Main Course

Kotelet at dansk duroc gris - Østershatte - Mild peber sauce

Danish Duroc pork chop - Oyster mushrooms - Mild pepper sauce

295,-

Bagt fisk - Bagte tomater - Glaserede gulerod - Stenbiderrogn

Baked fish - Baked tomatoes - Glazed carrots - Lumpfish roe

295,-

Dagens Hovedret

Today's main course

Dags Pris


Dessert/ Dessert

Vanilje panna cotta - Appelsin - Pistacienødder

Vanilla panna cotta - Orange - Pistachios

109,-

18 Máneder Comté

18 Months Comté Cheese

109,-


3 Retters Menu/3 Course Menu

485,-