I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.
I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.
Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.
Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.
Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.
Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.
Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.
og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.
Restaurant åbningstider
Uge 1 - Uge 13
Tørsdag-Lørdag
Aften Kl. 18 - Kl. 2230
Køkken lukket Kl. 2100
Uge 14 - 25 & 34 - 52
Onsdag-Lørdag
Aften Kl. 18 - Kl. 2230
Køkken lukket Kl. 2100
Uge 26 - 33
Onsdag - Søndag
Aften Kl. 18 - Kl. 2230
Køkken lukket Kl. 2100
Juni (uge 23-26) Menukort
Onsdag-lørdag fra kl 18-2230
Forretter/ Starter
Makrel - Tomat - Parmesan sauce
Mackerel - Tomato - Parmesan sauce
139,-
Hvide asparges - Håndpillede rejer - Ramsløg - Sauce mousseline
White asparagus - Hand-peeled shrimp - Ramsons - Sauce mousseline
139,-
Hovedretter/Main Course
Helstegt rødspætte - Brunet smørsauce - Kapers - Citron - Persille
Whole fried plaice - Browned butter sauce - Capers - Lemon - Parsley
285,-
Ribeye - Grønne asparges - Majs - Svampe - Peber sauce
Ribeye - Green asparagus - Corn - Mushrooms - Pepper sauce
315,-
Dessert/Dessert
Rødgrød på rabarber og jordbær - Vaniljeis eller fløde
Red porridge on rhubarb and strawberries - Vanilla ice cream or cream
109,-
18 Måneder Comté
18 Months Comté Cheese
109,-
3 Retters Menu/3 Course Menu
475,-/505,-(med Ribeye)