I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.
I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.
Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.
Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.
Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.
Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.
Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.
og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.
Marts (Uge 10-13)Menukort
Onsdag-lørdag fra kl 18-2230
Forretter/ Starter
Indbagt hummersuppe
Lobster Bisque Puff Pastry
139,-
Ewaldsgaarden carpaccio - Urter - Parmesan
Ewaldsgaarden carpaccio - Herbs - Parmesan
139,-
Hovedretter/Main Course
Kotelet at dansk duroc gris - Østershatte - Mild peber sauce
Danish Duroc pork chop - Oyster mushrooms - Mild pepper sauce
295,-
Bagt fisk - Bagte tomater - Glaserede gulerod - Stenbiderrogn
Baked fish - Baked tomatoes - Glazed carrots - Lumpfish roe
295,-
Dagens Hovedret
Today's main course
Dags Pris
Dessert/ Dessert
Vanilje panna cotta - Appelsin - Pistacienødder
Vanilla panna cotta - Orange - Pistachios
109,-
18 Máneder Comté
18 Months Comté Cheese
109,-
3 Retters Menu/3 Course Menu
485,-