I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.
I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.
Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.
Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.
Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.
Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.
Ved a la carte bordbestillinger på 10 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.
og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.
Januar (uge 1 - 2) Menukort
Onsdag-lørdag fra kl 18-2230/Wednesday-Saturday from 6pm-1030pm
Forretter/Starter
Vol-au-vent - Kammusling - Rodfrugter
Vol-au-vent - Scallop - Root vegetables
139,-
Ewaldsgaarden røget laks - Flødestuvede spinat
Ewaldsgaarden smoked salmon - Cream-stewed spinach
139,-
Hovedretter/Main Course
Moulard Magret andebryst - Sprød anderulle - Grønkål - Æble - Portvinssauce
Moulard Magret duck breast - Crispy duck roll - Kale - Apple -Port wine sauce
285,-
Stegt sandart - Rosenkål - Mandler - Saltet citron - Beurre Blanc Sauce
Fried zander - Brussels sprouts - Almonds - Salted lemon - Beurre Blanc Sauce
285,-
Dessert/Dessert
Vanilje mousse - Sprøde ris - Kirsebær sne - Mandler
Vanilla mousse - Crispy rice - Cherry snow - Almonds
109,-
18 Måneder Comté
18 Months Comté Cheese
109,-
Petit Four
69,-
3 Retters Menu/3 Course Menu
465,-
Klik her at se Vinkort