restaurant smaple

spisehuset

I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.


I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.


Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.


Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.


Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.


Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.


Ved a la carte bordbestillinger på 10 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.

og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.

Januar (uge 1 - 2) Menukort

Onsdag-lørdag fra kl 18-2230/Wednesday-Saturday from 6pm-1030pm


Forretter/Starter

Vol-au-vent - Kammusling - Rodfrugter

Vol-au-vent - Scallop - Root vegetables

139,-


Ewaldsgaarden røget laks - Flødestuvede spinat

Ewaldsgaarden smoked salmon - Cream-stewed spinach

139,-



Hovedretter/Main Course

Moulard Magret andebryst - Sprød anderulle - Grønkål - Æble - Portvinssauce

Moulard Magret duck breast - Crispy duck roll - Kale - Apple -Port wine sauce

285,-


Stegt sandart - Rosenkål - Mandler - Saltet citron - Beurre Blanc Sauce

Fried zander - Brussels sprouts - Almonds - Salted lemon - Beurre Blanc Sauce

285,-


Dessert/Dessert

Vanilje mousse - Sprøde ris - Kirsebær sne - Mandler

Vanilla mousse - Crispy rice - Cherry snow - Almonds

109,-


18 Måneder Comté

18 Months Comté Cheese

109,-


Petit Four

69,-


3 Retters Menu/3 Course Menu

465,-


Klik her at se Vinkort