I vores køkken er det meste hjemmelavet. Retterne er baseret på årstidens råvarer og lokale leverandører. f.eks. får vi vores æg leveret fra en af de lokale landmænd. Menukortet er alsidigt, vi skifter det jævnligt og byder på danske, såvel som internationale retter.
I restauranten har vi plads til 30 spisende gæster, og vi holder åbent året rundt.
Serveringen foregår i vores hyggelige spisestue, eller, hvis vejret tillader det, i vores charmerende gårdhave.
Ønsker man ikke at spise, er man alligevel altid velkommen til at kigge forbi og nyde et glas i godt selskab.
Bordbestilling på tlf. 49 70 00 82 eller mail@ewaldsgaarden.dk.
Eventuelle allergier og andet bedes du informeme restauranten min. 24 timer.
Ved a la carte bordbestillinger på 8 personer eller derover, alle ved bordet spiser så vidt muligt samme menu der tages hensyn til børn, allergi ect.
og forudbestilles menu ved henvendelse til restauranten inden 48 timer før ankomst.
April (uge 14-17) Menukort
onsdag-lørdag fra kl 18-2230/Wednesday-Saturday from 6pm-1030pm
Forretter/Starter
Ravioli - Muslinger - Spinat - Muslingesauce
Ravioli - Mussels - Spinach - Mussel sauce
139,-
Andebryst - Granatæble - Salater
Duck breast - Pomegranate - Salads
139,-
Hovedretter/Main Course
Kalvekotelet - Hvide asparges - Trøffel sauce
Veal cutlet - White asparagus - Truffle sauce
305,-
Dagens fisk - Grillede løg - Kål - Hummersauce
Today's fish - Grilled onions - Cabbage - Lobster sauce
285,-
Dessert/Dessert
Citronmåne - Dulce de leche is creme
Lemon moon - Dulce de leche ice cream
109,-
18 Måneder Comté
18 Months Comté Cheese
109,-
3 Retters Menu/3 Course Menu
465,-/485,-(med kalvekotelet)